Articles by: admin

Fråga Doktorn

Grafik till nya Fråga Doktorn. Vinjett inspelad med Canon 7D i  SVT Grafiskt Centers fotostudio. Vi använde en glidskena till kameran som var utrustad med en macrolins, en light box och en gammal skivspelare som snurrplatta. Beställare SVT Umeå.

Read More

Trailer Helt Magiskt

Mycket specialeffekter och efterbearbetning krävdes för att få den här trailern dit vi ville. Producerad tillsammans med SVT kommunikation. Filmad i green screen-studio och sedan efterbearbetad i After Effetcts.

Read More

Hübinette

Vinjett och programgrafik till talkshow med Karin Hubinette. 3D-typografi skapad i Cinema 4-D och efterbearbetad med stillbilder och effekter i After Effects. Beställare SVT Stockholm.  

Read More

Allsång på Skansen 2011

SVT Grafiskt Center fick äran att re-designa hela Allsång på Skansen. Vi producerade vinjett, programgrafik,  allsångshäfte och biljetter. Flygscenerna i vinjetten spelades in med helikopter och filmpersonal från Heliair Sweden. Beställare SVT Stockholm.  

Read More

Nattugglor

SVT Grafiskt Center fick uppdraget att producera grafikpaket och vinjettinspelning för programmet Nattugglor, en programserie på 6 avsnitt om nattarbetares vardag. Vinjettinspelning nattetid både i Stockholm och Växjö. Vi testade att jobba med timelapsteknik och filmade allt med Canon 5D och 7D. Beställare Finska redaktionen SVT Stockholm.  

Read More

Vi i 5an

Grafikpaket till det klassiska frågesportprogrammet vi i 5an. Helt animerad i Cinema 4D och efterbearbetad i After Effects. Beställare SVT Malmö.  

Read More

Sommarlov

Helanimerad vinjett och grafikpaket till sommarlov 2010/2011. Helanimerat koncept med mycket färg. Ett galet brainstorming möte innan produktion och en ännu roligare vinjett. Beställare SVT Malmö.

Read More

Nattjakten webbspel

Grafiskt Center har producerat ett spel för de små barnen på Bolibompasajten. -”Hjälp Yankho och Isabel att hitta en massa borttappade saker.” Helhetslösning på spelkoncept. Beställare SVTi.

Read More

Ipad applikation till SVT Sales

                        SVT Sales hade behov av en applikation som kunde fungera både som säljstöd och katalog på olika mässor. SVT Grafiskt Center producerade två olika applikationer till iPad. I säljstöden kan man få informaton om och visa video på […]

Read More